Fly Litchi Review

September 9, 2012
6,276 Views

Litchi was de tweede app die ik aanschafte, nadat ik autopilot in eerste instantie te ‘moeilijk’ vond. Ook deze app koste rond de dertig euro.Litchi is een fantastische app die je relatief snel onder de knie hebt, en waarbij je zeer snel missies kunt aanmaken. Het aanmaken van de missie doe ik bij voorkeur op de website van litchi , dat werkt namelijk zoveel beter dan het gepriel op kleine schermpjes.

Litchi was de tweede app die ik aanschafte, nadat ik autopilot in eerste instantie te 'moeilijk' vond. Ook deze app koste rond de dertig euro.Litchi is een fantastische app die je relatief snel onder de knie hebt, en waarbij je zeer snel missies kunt aanmaken. Het aanmaken van de missie doe ik bij voorkeur op de website van litchi , dat werkt namelijk zoveel beter dan het gepriel op kleine schermpjes. [taq_review] Wel bevat de app een klein aantal 'foutjes', met name het invullen van de hoek van de camera wil ik mij nogwel eens mee vergissen. Vaak heb ik gemerkt dat het interpoleren van de camera posities niet altijd correct werkt, als je niet eerst de POI* (Point Of Interest) aanklikt, je ziet dan dat de website de hoekuitrekend en weergeeft in het desbetreffende veld. Daarna klik ik op interpoleren. Dat schijnt in veel gevallen wel correct te werken. Binnenkort zal ik wat meer informatie posten mbt the maken van missies in de mission hub van Litchi. Het grote voordeel van Litchi is dat het veel eenvoudiger is om mooie beelden te verkrijgen doordat litchi ervoor zorgt dat de vlucht veel stabieler word uitgevoerd dan als je met het handje vliegt.    

8.9

Great!

Litchi App Review

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Performance
Handling
Speed
Comfortable
Price
User Rating : 3.6 ( 156 votes)
9

Wel bevat de app een klein aantal ‘foutjes’, met name het invullen van de hoek van de camera wil ik mij nogwel eens mee vergissen. Vaak heb ik gemerkt dat het interpoleren van de camera posities niet altijd correct werkt, als je niet eerst de POI* (Point Of Interest) aanklikt, je ziet dan dat de website de hoekuitrekend en weergeeft in het desbetreffende veld. Daarna klik ik op interpoleren. Dat schijnt in veel gevallen wel correct te werken.

Binnenkort zal ik wat meer informatie posten mbt the maken van missies in de mission hub van Litchi.

Het grote voordeel van Litchi is dat het veel eenvoudiger is om mooie beelden te verkrijgen doordat litchi ervoor zorgt dat de vlucht veel stabieler word uitgevoerd dan als je met het handje vliegt.

 

 

Leave A Comment

nulled wordpress themes